İSTEK Bilge Kağan Okulları

İSTEK Özel Bilge Kağan Okulları, öğrencilerini ileriki yaşama her açıdan hazırlamak üzere akademik becerilerin yanı sıra kişisel ve sosyal becerilerinin gelişmesini sağlayıcı fırsatlar sunar.

Okullarımızda öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilecekleri pek çok sosyal-kültürel etkinlik gerçekleştirilmektedir (tiyatro-kukla gösterileri, spor, yüzme, resim, bilgisayar, bale, çeşitli kulüp çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri vb.).

Amacımız bu etkinlikler yoluyla farklı özelliklere sahip olan, farklı alanlara ilgi duyan öğrencilerin beceri ve yeteneklerini sosyal, kültürel ve sanat etkinlikleri yoluyla açığa çıkarmaktadır.

Geziler

Anaokullarımızda eğitim-öğretim yılı boyunca öğrenmeyi derinleştirmek ve sorgulama sürecini zenginleştirmek amacıyla uyguladığımız İlk Yıllar Programı kapsamındaki sorgulama üniteleri ile ilişkilendirilmiş geziler düzenlenir.

Gezilerimizde öğrencilerimiz yaşayarak, gözlemleyerek, deneyimleyerek öğrendikleri bilgileri pekiştirerek bilgiler edinir ve veriler toplarlar, gezilerde edinilen deneyimler gezi sonrasında yapılan tartışmalar ve etkinliklerle pekiştirilir. Gezilerimiz öğretmenler ve sorumlu idareci eşliğinde gerçekleştirilir.

Gezilerimizde İstek Servis Hizmetleri A.Ş’nin servis araçları kullanılır.