(TR) Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti (KA101) 2020-1-TR01-KA101-091746 Numaralı "GELECEĞİNİ YEŞİLLENDİR, EĞİTİMİNİ RENKLENDİR" Projesi ile ülkemizde ve Avrupa'da okul öncesi eğitim çağındaki çocukların küçük yaşlardan itibaren çevreyi sevmesi, çevreye karşı saygılı ve duyarlı olması, çevredeki materyalleri etkin bir şekilde kullanması ve çevrenin korunmasında bilinçli davranan çevre dostu bireyler yetiştirilmesi hedefleri arasındadır.

(ENG) European Union Erasmus + Program School Education Staff Mobility Activity (KA101) with the "GREEN YOUR FUTURE, COLOR YOUR EDUCATION" Project numbered 2020-1-TR01- KA101-091746, pre-school children in our country and Europe love the environment from early ages, be respectful and sensitive to the environment, and use the surrounding materials effectively and to raise environmentally friendly individuals who act consciously in the protection of the environment.

ÇALIŞMA SÜRECİ / WORKING PROCESS

(TR) Proje Ocak-Mayıs 2021 aylarında ulusal ve uluslararası ortaklarla ile gerçekleşecektir., Proje Haziran 2021 Kalite Etiketine başvurusu yapılacaktır. Ocak 2021: Projenin Hazırlık ve Tanıtım Etkinlikleri Şubat-Mart-Nisan-Mayıs 2021: Projenin Uygulanması, Yaygınlaştırılması ve İzlemeDeğerlendirilmesi Etkinlikleri Haziran 2021: Projenin Kalite Etiketi Başvurusu

(ENG) The project will take place in January-May 2021 with national and international partners. The project will apply for the Quality Label in June 2021. January 2021: Preparation and Promotion Activities of the Project February-March-April-May 2021: Project Implementation, Dissemination and MonitoringEvaluation Activities June 2021: Quality Label Application of the Project

BEKLENEN SONUÇLAR / EXPECTED RESULTS

(TR) Okul: Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyonu ve Avrupa 2020 Stratejisi hedeflerine katkı sağlayacaktır. Çocuk: Çocuğun gelişimini bütünsel desteklenmesine ve çevre bilincine sahip nesiller yetiştirmesine katkı sağlayacaktır. Öğretmen: Öğretmenlerin çevresel bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmasına ve 21. yüzyıl bilgi ve becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Veli: Çevre bilincinin çocuk-okul-aile bütünsel olarak desteklenmesine katkı sağlayacaktır.

(ENG) School: It will contribute to the Ministry of National Education 2023 Vision and Europe 2020 Strategy targets. Teacher: It will contribute to the acquisition of environmental knowledge, skills and competence for teachers and the development of 21st century knowledge and skills. Parent: It will contribute to supporting environmental awareness as a child-school-family holistic.