Best Buddies, zihinsel ve gelişimsel engeli olan kişilerle bu engele sahip olmayan bireyler arasında bire bir dostluk kurma fırsatları yaratarak sosyalleşmelerini ve toplumda yer edinmelerini hedefleyen küresel bir gönüllülük hareketidir. Bizler İstek Belde Okulları olarak öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra topluma duyarlı, farkındalık seviyeleri yüksek, kalbindeki ve zihnindeki anlamsız engelleri kaldırabilmiş iyi insanlar olmaları adına her türlü platformda ve projede yer almaları için kendilerine imkan sağlamayı hedef ediniyoruz.

Geçen sene dahil olduğumuz bu anlamlı projede yaşadık ve gördük ki birbirimizden öğreneceğimiz daha çok şey var… Diliyoruz ki daha bu yaşlarda ektiğimiz tohumlar yeşersin ve dünya çocuklarımız sayesinde daha güzel bir yer haline gelsin.

“Best Buddies Turkey” projesinin ikinci yılında Eşleştirme Töreni’ni gerçekleştirmenin heyecanını yaşadık.Çocuklarımızın hayatlarında iz bırakacak, onlara iyi ve duyarlı insan olma yolunda çok şey katacak bu projenin hekes için güzel paylaşımlar içinde geçmesini ve kalıcı dostlukların kurulmasını diliyoruz.

Bu projede bize gönülden destek olan Sevgili Doğukan Manço ve Barış Arduç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.