İstek Belde Anaokulu olarak tüm çalışmalarımızda, çocuklarımızın bilişsel gelişimine, sosyal-duygusal gelişimine, dil gelişimine hem de öz bakım gelişimine katkı sağlamaya özen gösteriyoruz.

Miniklerimiz ile bu sefer yaptığımız etkinlik, onları hem meraklandırdı hem de çok heyecanlandırdı. İstek Belde Okulları bünyesine çalışmalarını sürdüren Bilim Merkezi ile ortak gerçekleştirdiğimiz etkinlikte konumuz Dünya’dan fırlatılacak olan InSight uzay aracıydı. NASA aracılığı ile öğrencilerimizin isimlerini Mars'a gönderilmek üzere çipe kaydettirdik ve ‘uçuş biletlerini’ teslim ettik. Böylece; yıllar boyu saklayacakları bir hatıraya sahip olurken uzay araştırmaları ile ilgili önemli detaylar öğrendikleri dakikalar yaşadılar.