İSTEK Belde Anaokulu Kütüphane Haftası etkinliklerimiz kapsamında kütüphane öğretmenimiz 6 yaş grubu öğrencilerimiz ile “Sebastian ve Balonu” kitabını okudu. “Dünyanın İşleyişi” ünitesi sorgulama hatlarıyla örtüşen hikayenin ardından birlikte uçan balon tasarımı yaptılar.
5 yaş grubu öğrencilerimiz kütüphane öğretmenimizden “Arı Bizzi Doğayı Keşfediyor” kitabını dinledi. Farklı çiçek türlerini ve arıların bal yapım sürecini anlatan ve “Gezegeni Paylaşmak” sorgulama hatlarıyla örtüşen hikayenin ardından birlikte bahar şapkası tasarımı yapıldı.
4 yaş grubu öğrencilerimiz “Aç Tırtıl” kitabını dinlediler. “Gezegeni Paylaşmak” ünitemizle ilgili bu hikayeden tırtılların yaşam döngüsü hakkında bilgi edinerek tırtıl şeklinde parmak kuklası yaptılar ve keyifli vakit geçirdiler.

Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları izlemek için TIKLAYINIZ...