İSTEK Atanur Oğuz Okulları

“LİSELERE GEÇİŞ SINAVI”na hazırlık, bir yıla sığabilen bir çalışma değildir. Öğrencinin 6. sınıftan itibaren “LİSELERE GEÇİŞ SINAVI”’nı, dikkate alarak derslerini çalışması gerekmektedir. Her yıl okullarımızda her seviyede “LİSELERE GEÇİŞ SINAVI” hazırlık çalışmaları yapılmaktadır.

Öğrencilerimizin, sınavlara akademik yönden olduğu kadar psikolojik olarak da hazırlanmaları gerekmektedir. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümleri olarak öğrencilerimizin bireysel performanslarını destekleyici başarı takip çalışmaları yapmaktayız. Sınav sistemi, verimli ders çalışma stratejileri, test çözme becerileri, ilgili öğrenci ve velilerimize yönelik seminerler düzenlemekte, motivasyon ve sınav kaygısı konulu grup çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.

Ayrıca “LİSELERE GEÇİŞ SINAVI” tercih dönemlerinde okullarımızda tercih danışmanlığı da yapılmaktadır.