İSTEK Atanur Oğuz Okulları

Anaokulumuz; sıcak ve güven verici olmasının yanında kuralları belli olan, eğitim materyalleri ve fiziksel olanakları açısından zengin, bireysel ilgi ve gözlemin yoğun olduğu yaratıcı ve eğitici bir ortamdır. Amacımız fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal  yönden  hayata ve ilkokula mutlu ve güvenli  çocuklar yetiştirmektedir.

EĞİTİM SAATLERİMİZ

Okulumuzun açık olduğu saatler 08.00 ile 17.30 arasındadır. Aileleri tarafından bırakılan çocuklarımızın en geç 09.00’a kadar okulda olmaları yapılan çalışmalara katılmaları açısından önemlidir. Çocuğun sınıfa giriş hazırlığı nöbetçi öğretmenler tarafından yapılır ve sınıf öğretmenine teslim edilirler.

•Çocuğunuzu merak ettiğiniz her saatte okuldan arayabilirsiniz.
•Öğretmenlerimiz gün içinde devam eden programlarımızın aksamaması açısından gün içindeki telefonlarınıza cevap veremeyeceklerdir. Sınıf öğretmenine ulaşmak istediğinizde Anaokulu asistanımız ile iletişime geçebilirsiniz.
•Sınıf öğretmenlerimizle telefonla iletişim kurma saatleriniz;
Sabah :  08.00-09.00
Öğlen  : 12.00-13.00
İkindi  : 15.00-16.30
•Çocuğun gün içinde yaşadığı herhangi bir durum anında size bildirilecektir. (ateş çıkması, düşme, yaralanma...)
•Veli-öğretmen arasındaki yazılı iletişimi çocuğunuzla göndereceğimiz öğrenci ajandası sağlayacaktır.
Öğrencilerimizin okuldan eve getirdikleri yazıların (aylık - haftalık bülten, dilekçe, duyuru, yemek listeleri vb.) takip edilip okunmalarını önemle rica ediyoruz.
•Uzun süreli devamsızlıkların yazılı olarak, günlük devamsızlıkların ise telefonla idareye bildirilmesini rica etmekteyiz.
•Yapılacak toplantı ve etkinliklere düzenli olarak katılımınız, eğitim  programın takip edilmesini ve gerektiğinde  desteklenmesini işbirliğimiz artıracaktır.

YEMEK HİZMETLERİ

Yemek servisimiz  Bee Gurme Yemek Hizmetleri A.Ş tarafından gerçekleştirilmektedir. İSTEK Atanur Oğuz Okulumuzda tüm çocuklarımızı alabilecek kapasitede hijyenik ve donanımlı iki yemek salonu bulunmaktadır.

Menülerimiz gıda mühendisleri tarafından  çocuklarımızın yaşları ve gelişim özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanır ve okulumuzda pişirilir.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün şeklinde verilir.

KIYAFET UYGULAMAMIZ

•Çocuklarımızın İSTEK eşofmanları okul kıyafeti olarak belirlenmiştir.
•Çocuklarımız Çarşamba günü hariç haftanın diğer günleri okul eşofmanları ile geleceklerdir.
•Okul ayakkabısı olarak kullanılacak olan ayakkabıların yapışkan bantlı olması çocukların ayakkabılarını kendilerinin giyinip çıkarmasını kolaylaştıracaktır
•Okul ısısının yeterli olmasından dolayı çocuklara çok kalın giysiler giydirmeyiniz.
•Üstleri değişmesi gerektiğinde, kullanabilecekleri  yedek kıyafetlerinin okulda bulunması, zor anlarında onları rahatlatacaktır. Yedek giysileri kullanılıp eve gönderildiğinde yenilerinin okula gönderilmesi önemlidir.
•Karışmaları önlemek amacıyla yedek kıyafetlerinin ve İSTEK eşofmanlarının etiket bölümüne tükenmez kalemle isimleri yazılmış ya da isimleri üstlerine işlenmiş olmalıdır.
•Değerli takıların (altın kolye, bilezik, künye, küpe, yüzük) okulda kullanılması uygun değildir.

OYUNCAK – KİTAP GÜNÜ

Her ayın ilk pazartesi günü çocuklar; kendilerine ait bir kitabı, her Pazartesi günü de bir oyuncağını okula getirip arkadaşları ile paylaşabilirler.

ÇOCUK TESLİMİ

• Çocuklarımız anne babası dışında herhangi bir aile yakınına  teslim edilemez.
  • Aile yakınlarından birisinin çocuğu alması istendiği durumlarda, günlük sözlü talimatın telefonla idareye bildirilmesi gerekir.