2. Istech Motion Fest Ödülleri Sahiplerini Buldu

İSTEK Okullarının ikincisini düzenlediği Istech Motion Fest’in ödül töreni bu yıl İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okullarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Stop-Motion tekniği frame by frame kavramını baz alan bir video çekim yöntemidir. İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde yarışan İSTEK Okulları öğrencileri bu yıl teması yolculuk olan kısa filmler çektiler ve yarışmaya katıldılar.

Öğrencilerimiz İSTEK Acıbadem İlkokulundan 4 dalda ve İSTEK Acıbadem Fen Lisesinden 1 dalda olmak üzere toplamda 5 dalda ödül almaya hak kazandılar.

İSTEK Acıbadem İlkokulu

Klaket Ödülü

Yönetmenler: Doğan Alp Gözneli, Çağan Ege Altan

Kısa Film Özeti: Okyanusla çevrili bir adada dünyaya gelen bir adamın uzun süre o adada yaşadıktan sonra adasından dış dünyaya yaptığı bir keşif yolculuğu.

Birlikten Kuvvet Doğar Ödülü

Yönetmenler: Ayaz Özel, Kuzey Akbal, Mete Vardar

Kısa Film Özeti: Uzaya yolculuk yapan astronotların yaptıkları keşif yolculuğu.

En İyi Sahne Tasarımı Ödülü

Yönetmenler: Yasemin Isıgöllü, Deniz Duran, Zeynep Eda Başaran

Kısa Film Özeti: Dünyayı gezmeyi seven arkadaşlar birçok ünlü şehri gezerler ve başlarından türlü olaylar geçer.

Güçlerimizi Birleştirdik Ödülü

Yönetmenler: Apsuana Zeynep Çelikçi, Zeynep Taşdemir

Kısa Film Özeti: İki ayrı araçta seyahat eden insanların yaşadıkları kaza sonrası yaşadıkları.

İSTEK Acıbadem Fen Lisesi

Jüri Özel Ödülü

Yönetmen: Ege Köse

Kısa Film Özeti: Bazı Star Wars sahnelerinin canlandırıldığı, bir yaşam-ölüm yolculuğu.

Tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.