1. Turgut Uyar Şiir Yarışması

İSTEK Özel Acıbadem Anadolu ve Fen Lisesi olarak İstanbul İli genelinde tüm ortaöğretim (hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf) öğrencilerinin katılabileceği 1.Turgut Uyar Şiir Yarışması düzenliyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden onaylı olan ve bu yıl birincisini düzenlediğimiz Turgut Uyar Şiir Yarışmamız ile kelimelerin gücünden yararlanarak öğrencilerin duygu ve düşüncelerini şiirle anlatabilme yeteneğini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Yarışmaya katılmak isteyen her okulun kendi içinde ön eleme yaparak şiirleri acibadem@istek.k12.tr adresine öğrenci adı, okul adı, öğretmen adı, öğretmenin telefon numarası ile birlikte eserin ek şeklinde word formatında en geç 15 Nisan 2019 Pazartesi gününe kadar göndermesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gönderilen eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir.

Yarışmanın sonuçları 30 Nisan 2019 Salı yapılacak olan ödül töreninde açıklanacaktır.

Şartnameye buradan ulaşabilirsiniz.