YABANCI DİL

• Türkiye genelinde ikincisi düzenlenen Modern Diller “Ülke-Maket” Yarışmasında, İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Naz İncekara TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.
  • 13 Nisan 2018 tarihinde İstanbul İl genelinde düzenlenen 13. Chamisso Almanca Okuma Yarışması’nda öğrencimiz Kuzey Karakoç 10. Sınıflar kategorisinde, Aleyna Çalık 11. Sınıflar kategorisinde İSTANBUL BİRİNCİSİ oldu.

EDEBİYAT

• Türkiye genelinde düzenlenen Özgür Pencere Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen “2018 Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışması’nda:İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Lütfiye Menekşe Perk, “Doktor” adlı öyküsüyle İKİNCİLİK, İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Aybar Oran “Ben Kimim?” adlı öyküsüyle JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ kazandı.

SATRANÇ

• İSTEK Acıbadem İlkokulu Minikler Satranç Takımımız 16-17 Mart 2018 tarihinde MEF Okulları Ulus kampüsünde düzenlenen satranç turnuvasında ALTINCI oldu. Masa Derece sıralamasında öğrencimiz Ali Tunalı ÜÇÜNCÜ oldu.
  • 14-15 Ekim 2017 tarihinde Edirne’de düzenlenen Edirne Belediyesi Unesco Dünya Mirası Selimiye Cami Külliyesi 5. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvasında, İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Mustafa Cem Şişik küçükler kategorisinde İKİNCİ oldu.

YÜZME

•  09 Kasım 2017 tarihinde Kadıköy İlçesi 10 Kasım Ata'ya Saygı Yüzme yarışları;

İSTEK Acıbadem Ortaokulu

• İris Kumsar 50 m kelebekte BİRİNCİ ve 50 m kurbağalamada İKİNCİ,
  • Alya Divani 50 m kurbağalamada ÜÇÜNCÜ ve 50 m sırtüstünde İKİNCİ,
  • Yasemin Karaveş 50 m sırtüstünde BİRİNCİ,
  • Ece Alankaya 50 m serbestte İKİNCİ,
  • Demir Demiral 50 m kelebek ve serbestte BİRİNCİ,
  • Görkem Gürpınar 50 m kurbağalamada BİRİNCİ ve 50m kelebekte İKİNCİ,
  • Derin Eşiyok 50 m serbest ve sırtüstünde BİRİNCİ,
  • Efe Kurdoğlu 50 m sırtüstünde İKİNCİ,
  • Efe Oğuz 50 m sırtüstünde ÜÇÜNCÜ

İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi

• Alperen Keskin 50 m kurbağalamada BİRİNCİ ve 50 m serbestte ÜÇÜNCÜ,
  • Kaan Yılmaz 50 m kelebekte BİRİNCİ ve 50 m serbestte İKİNCİ,
  • Temuçin Albay 50 m sırtüstü ve kurbağalamada İKİNCİ,
  • Arda Çakın 50 m sırtüstünde BİRİNCİ,
  • Yağız Şentürk 50 m kelebekte ÜÇÜNCÜ
  • İSTEK Acıbadem Okulları Genç Erkek Takımı 4x50 m serbest bayrak yarışında BİRİNCİ, Yıldız Erkek ve Küçük Kız Takımı 4x50m serbest bayrak yarışında İKİNCİ oldu.
  • Aralık ayında yapılan Marmara Bölge Yüzme Yarışlarında, İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Derin Eşiyok 50 m sırtüstü branşında BİRİNCİ oldu.
  • 10-11-12 Nisan 2018 tarihlerinde Okul Sporları Yıldızlar Yüzme Müsabakalarında, İSTEK Acıbadem Ortaokulu Öğrencilerimiz Derin Eşiyok 50 m sırtüstünde İSTANBUL İKİNCİSİ ve Demir DEMİRAL 400 m serbestte İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ oldu.

YELKEN

• İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi öğrencimiz Emir Hakan ORDU, 07-08 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası Yelken yarışlarında İSTANBUL BİRİNCİSİ oldu ve 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Aydın’da yapılacak olan Liseler arası Türkiye Yelken şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
  • İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi öğrencimiz Emir Hakan Ordu, 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Didim'de yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Liseler Arası Yelken Türkiye Şampiyonasında TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ oldu.

BASKETBOL

• İSTEK Acıbadem Okulları tarafından düzenlenen İSTEK Okulları Lise Genç Erkek Basketbol müsabakalarında, İSTEK Acıbadem Genç Erkekler Basketbol Takımı BİRİNCİ, İSTEK Semiha Şakir Genç Erkekler Basketbol Takımı İKİNCİ, İSTEK Bilge Kağan Genç Erkekler Basketbol Takımı ÜÇÜNCÜ, İSTEK Atanur Oğuz Genç Erkekler Basketbol Takımı DÖRDÜNCÜ oldu.
  • 04-10 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Liseler Arası Genç B Erkek Basketbol müsabakalarında, İSTEK  Acıbadem Anadolu Lisesi Genç B Erkek Basketbol Takımımız grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak, İstanbul da ilk 16 okul arasına girdi.
  • İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi Basketbol Takımımız, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Liseler arası Basketbol Turnuvasında İLÇE İKİNCİSİ oldu.

CİMNASTİK

• 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Okul Sporları Küçükler Ritmik Cimnastik Müsabakalarında İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Asya Şeker TÜRKİYE BEŞİNCİSİ oldu.

ZEKA OYUNLARI

• İSTEK Atanur Oğuz Okulları tarafından düzenlenen İSTEK Okulları Arası Reversi Zekâ ve Strateji Turnuvasında İSTEK Acıbadem Okulları öğrencimiz Fahri Gencay BİRİNCİ oldu.

OKULİSTİK

• 1.Okulistik Değerlendirme Sınavında İSTEK Acıbadem İlkokulu öğrencilerimiz Zeynep Çaçur TÜRKİYE BİRİNCİSİ, Alp Özer TÜRKİYE İKİNCİSİ ve Hande Kayıran TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ oldu.
  • 2. Okulistik Değerlendirme Sınavında İSTEK Acıbadem Ortaokulu 5. sınıf öğrencimiz Özgür Karaağaç ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Irmak Özmen, Kaan Akikol ve Suna Ece Cevher TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

ÇEVRE

• İSTEK Acıbadem Anaokulumuz, Kadıköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “Geleceğim için atık pil toplar mısın?” Kampanyasında KADIKÖY İLÇE İKİNCİSİ oldu.
  • İSTEK Acıbadem Anaokulu ve İlkokulu, “Uluslararası Eko Okullar Programı” kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde uluslararası bir etiket olan “Yeşil Bayrak” ödülünü 5. kez almaya hak kazandı.