İSTEK Acıbadem İlokulu Uluslararası Bilinç Günleri kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirildi.

 

Bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

 

  • Uluslararsı Bilinç günleri kapsamında öğrenme topluluğumuzun üyeleri olan velilerimiz için İSTEK Acıbadem İlkokulu PDR Birimi tarafından düzenlenen seminerde farklılıklara saygı duymanın önemine değinildi ve farklılıklara saygı duyan bireyler yetiştirmek için dikkat edilmesi gereken konular üzerinde konuşuldu. 
     
  •  Çocuk Haklar hakkında panel düzenlediler. Paneli kendileri yöneten öğrencilerimiz, dünyanın her yerinde çocukların aynı haklara sahip olup olmadığını, neler yapılması gerektiğini ve geleceğin çocuklar için neler getireceğini tartıştılar.
     
  • Öğrencilerimiz dünyaca verilen ödülleri inceliyor. Ödülleri alan kişilerin hangi profil özelliklerini sergilediklerini tartışıyor, toplumlara katkıları hakkında konuşuyor. Çevrimiçi grup çalışmaları yapmak için, odalara ayrılıyor araştırmalarını gurup arkadaşlarıyla yapıyor. 
     
  • Ülkelerin farklı özelliklerini araştırıp, buldukları bilgileri birbirleriyle paylaştı, Global meseleler hakkında fikir alışverişi yaparak çözüm için üzerlerine düşen sorumluluklar hakkında konuştular.