BİLİM

• İSTEK Acıbadem Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz Ege Haznedar, Armağan Şişik ve Doğukan Kurt’un, Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Mehtap Aygün danışmanlığında geliştirdiği “Hareket Ediyorum Elektrik Üretiyorum” adlı projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde organize edilen “Bu Benim Eserim Proje Yarışması”na İstanbul’dan katılan 1630 fizik projesi arasında 99 proje arasına girerek, TÜRKİYE BÖLGE FİNALLERİNE KATILMA HAKKI kazandı.

• İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi  10. sınıf öğrencilerimiz Elif Melis Sıryol ve Elif Ilgaz Çevik’in, Fizik öğretmenimiz Burcu Özkırımlı danışmanlığında hazırladıkları "HİMALA(YA)LAN" projeleri TÜRKİYE BÖLGE FİNALİNDE YARIŞMA HAKKI kazandı.

YABANCI DİL

• İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimizden Ece Ertanı, 30 Mart 2015 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenen ve 637 eserin katıldığı "Kültürel Çeşitlilik Zenginliktir" konulu 2.Yabancı Diller "Almanca Afiş ve Paragraf” yarışmasında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu. Aynı yarışmada İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencimiz Selin Karademir ve Alperen Keskin de Okulumuzu başarıyla temsil etti.

YÜZME

• İSTEK Özel Acıbadem Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimizden Gökhan Bozyiğit 25-26 Nisan tarihlerinde Romanya' nın Oredea kentinde düzenlenen Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası'nda200 metre kelebek branşında 2.06.98' lik derecesiyle BALKAN ŞAMPİYONU oldu.

• İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi Genç Erkek Yüzme Takımımız, 4-5 Mart 2015 tarihlerinde Sakarya' da yapılan Okul Sporları Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonasında finale kalan 16 takım arasından TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ (Gökhan Bozyiğit, Sinan Aleksander Özüak, Deniz Kaya, Barış Baran Gürsoy, Ege Çiner, Doğu Alpay, Alperen Keskin) oldu.

• Tozkoparan Yüzme Havuzunda Gerçekleştirilen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında İstek Özel Acıbadem Anadolu Lisesi 11D Sınıfı Öğrencimiz Gökhan BOZYİĞİT 17-18 yaş 1500m Serbest Yarışında TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

• Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Organizatörlüğünde 25 okulun katıldığı Liselerarası Genç Erkek Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında İstek Özel Acıbadem Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden oluşan Genç Erkek Yüzme Takımımız İSTANBUL İL İKİNCİSİ oldu.

• Alınan Ferdi ve Bayrak Yarışı Sonuçları
    Gökhan BOZYİĞİT 100m Kelebek branşında İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ,
    Deniz KAYA 100m Kurbağa branşında İstanbul  İSTANBUL İKİNCİSİ,
    Gökhan BOZYİĞİT. Sinan Aleksander ÖZÜAK, Deniz KAYA, Barış Baran GÜRSOY, Ege ÇİNER, Doğu ALPAY 6x50 Serbest Bayrak Yarışında İSTANBUL DÖRDÜNCÜSÜ,
    Gökhan BOZYİĞİT, Deniz KAYA, Sinan Aleksander ÖZÜAK , Barış Baran GÜRSOY 4x50 Karışık Bayrak yarışında İSTANBUL İKİNCİSİ

AFİŞ

• İSTEK Acıbadem İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizden Defne Dolar, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında Kadıköy İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ oldu.