GENÇLER 5. ULUĞBEY GENÇLİK KONFERASINDA BULUŞTU

İstek Özel Uluğbey Okulları öğrencileri tarafından bu yıl 5. si düzenlenen Uluğbey Gençlik Konferansı bugün başladı. Konferans Başkanı Özge ÇİL’in konuşmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Özlem İSTANBULLU katılımcılara başarılar dilediği konuşmasında bilimsel tartışma ortamında gençlerin kendilerini ifade etmelerine fırsat sağlanmasının önemini vurguladı.

Konferansa sponsor olan GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit YILDIRIM’ a ve ENKA Cıvata A.Ş İş Geliştirme Müdürü Gülşah GEÇKO BASKIN’a teşekkür plaketlerinin sunulmasının ardından Türkiye Zeka Oyunları Koordinatörü Serkan YÜREKLİ’nin düşüncenin değeriyle ilgili sunumuyla devam eden tören konferansın resmi açılışının yapılmasıyla sona erdi.

Taslaklarının görüşüldüğü Genel Kurul’da komite üyelerinin sunumları, katılımcıların taslaklarla ilgili soruları ve verilen yanıtlarla oluşan düşünce platformu konferansın en renkli anlarını yaşattı.