ATA’MIZI GURURLA, ŞÜKRANLA VE ÖZLEMLE ANDIK

Dağ başını efkâr almış

Gümüş dere durmaz ağlar

Gözyaşından kana kesmiş gözlerim

Ben ağlarım, çayır ağlar, çimen ağlar

Ağlar ağlar cihan ağlar

Seksen bir ilimiz, seksen bir yetim

Yıllar gelir geçer kuşlar gelir geçer

Her geçen seni bizden parça parça götürür

Mustafa’m Mustafa Kemal’im

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde öğrencilerimiz, Ata’mıza gönülden bağlılıklarını bir kez daha dile getirdiler. Öğrencilerimiz, saat 09.05’te sirenler eşliğinde başları önde, Atatürk’ün huzurunda selam durdular. Ortaokul Müdürümüz Sayın İsmail Aydın’ın Atatürk büstüne çelenk koymasından sonra her sınıf, öğretmeniyle Ata’mızı selamlayarak sevgilerinin bir ifadesi olan kasımpatıları Atatürk büstüne bıraktı.

08.50’de okul bahçesinde başlayan anma törenine 09.30’dan itibaren velilerimizin de katılımıyla konferans salonunda devam ettik. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ortaokul Müdürümüz Sayın İsmail Aydın gönlündeki ve zihnindeki Mustafa Kemal Atatürk’ü bizimle paylaşırken çok duyguluydu. İlkokul 3. sınıflarımızdan oluşan okul korosu birbirinden güzel şarkılarla herkesi duygulandırdı. Atatürk’ün “Son Balo - Zeybek” dansına öğrencilerimiz hazırladıkları gösteriyle eşlik etti. Lise öğrencilerinin hazırladığı “Atatürk’ü Anlamak” şiir dinletisiyle sona eren programımız izleyenlerin beğenisini topladı.