İSTEK Özel Kemal Atatürk İlkokulu olarak 3 yıldır velilerimizin katılıyla düzenlediğimiz “Meslek ve Hobi Günü”müzü 20 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirdik.

“İnsanın ilgi, istek ve yeteneklerine uygun bir mesleğe ve kendini ifade edebileceği bir hobiye sahip olması, mutlu ve başarılı bir yaşam sürmesini destekler” düşüncesinden yola çıkarak düzenlediğimiz etkinliğe 29 velimiz 18 farklı meslek ve hobi alanında katkı sağladı.

Tüm öğrencilerimiz, 2 ders saati boyuncakendi tercih ettikleri meslek ve hobilerle ilgili çalışma yaparak hem eğlendiler hem öğrendiler. Çalışmaların sonunda velilerimize sertifikaları Okul Müdürümüz Esra Türken tarafından verildi. Meslek ve Hobi Günü’müzde bulunan velilerimize teşekkür ediyor, seneye farklı çalışmalarla yeniden buluşmak üzere diyoruz.