Akülü Sandalyeleri Gençlerimize Ulaştırdık

İSTEK Özel Kemal Atatürk Okulları öğrencileri ve velileri Okul Aile Birliğimizin (OAB) organizasyonuyla gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında engelli gençlerimize akülü sandalyelerini ulaştırdık.

Okulumuzda Aralık ayı boyunca yürüttüğümüz projeyle, yurdumuzun dört bir yanındaki engelli vatandaşlarımıza akülü sandalye armağan etme hedefiyle çıktığımız yolda ilk olarak 22 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Yeşilköy’deki Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nde (KASDER) engelli çocuklarımız ve onların aileleriyle buluştuk. Engelli çocuklarımız için Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde temin ettiğimiz akülü sandalyeleri öğrencilerimizin de desteğiyle engelli gençlerimize götürdük. Ortaokul ve lisemizden 40 öğrenci ile OAB’den 5 velimizle birlikte engellilerin sorunlarını yerinde görürken onlarla sohbet etme olanağı bulduk. Akülü sandalyelerine kavuşan engelli gençlerimiz büyük bir mutluluk yaşarken öğrencilerimiz de dayanışma duygusuyla neleri başarabileceklerini gördü.

Projemiz kapsamında toplam 29 gencimize akülü araba alıp yeni yıla girmeden tüm çocuklarımıza sandalyelerini ulaştırmış olacağız.