Öğrencilerin seçme ve seçilme hakkı, liderlik, topluluk karşısında kendini ifade edebilme, risk alabilme, temsil edebilme gibi konularda yaşayarak bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalardır.
Öğrenci Konseyi, her sınıf düzeyinde öğrenciler tarafından önceden belirlenen adaylar arasında yoğun geçen propaganda dönemi sonucunda seçim sandıklarında oy çokluğu ile seçilerek;

Sınıf Temsilcileri,
Anaokulu Başkanı,
İlkokul Başkanı,
Ortaokul Başkanı,
Anadolu Lisesi Başkanı,
Fen Lisesi Başkanı,

Yıl içinde yapılan toplantılarda öğrenci sorunlarını çözmek, görüş ve önerilerini öncelik sırasına göre gerekli birimlere iletmek; yine, öğrencilerin kendi aralarındaki iletişimlerini güçlendirmek ve görev verildiğinde okulu temsil etmek gibi önemli görevleri üstlenirler.

Öğrenci Konseyi okulun her türlü organizasyonunda etkin görev alır. Toplantılar düzenler, sosyal sorumluluk  projelerinde  öncüdür,  kutlama  ve festivallerde  organizasyona  liderlik  eder,  kampüs işleyişi ile ilgili konularda kampüs müdürü ile birlikte çalışır. Öğrenci Konseyi, tüm çalışmalarını Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğü ile işbirliği içinde yürütür.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öğrenci Meclis Başkanları

İlkokul okul öğrenci başkanı 3/A sınıfından Ceyda Kalkar ve başkan yardımcısı 4/B sınıfından Yaren Batmaz,

Ortaokul okul öğrenci başkanı 8/A sınıfından Başak Kumbasar ve başkan yardımcısı 7/A sınıfından Simge Bayraktar,

Anadolu Lisesinde okul öğrenci başkanı 11/B sınıfından Ece Düşmez ve başkan yardımcısı Hazırlık sınıfından Tuanna Altıntaş,

Fen Lisesinde okul öğrenci başkanı 11/Fen sınıfından Görkem Bıyıklı ve başkan yardımcısı 9/Fen sınıfından Melis Tekintaş oldu.