“Bir Bot Bir Mont” Sosyal Sorumluluk Projesi

İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okulları olarak 26 Aralık 2017 Salı günü Sultangazi ilçe sınırları içerisinde yer alan Hamit Süreyya Eremsel Okulu öğrencileri için yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Bir Bot Bir Mont” kampanyası düzenlendi.

Amacımız Öğrencilerimizin enerjilerini toplumsal bir faydaya dönüştürmek ve bu anlamda bilinçlerinde bir farkındalık yaratmaktı. Bu farkındalıkla beraber kardeş okuldaki öğrencilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek, güçlü bir kardeşlik bağı kurarak sıcak bir kış geçirmelerine katkıda bulunmak en önemli hedefimizdi.

Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin yanında velilerimizin de yoğun ilgi ve destekleri ile projemiz hayata geçirilmiştir. Bu bağlamda 435 mont 490 bot yardımı toplanmıştır. Toplanan yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim DEMİR, Şube Müdürü Süleyman ERDOĞDU. İSTEK Okulları Genel Müdürü Ali İhsan ÖZYAZGAN, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ARITÜRK, Hamit Süreyya Eremsel Okul Müdürü Ali Osman ODABAŞI'nın da katılımları ile gerçekleşen tören de kardeş okulumuzdaki öğrencilerle buluşmuştur.

İsme özel hazırlanan hediye paketlerini açan öğrenciler sevgi dolu mektuplarla karşılaştılar. Bu mektuplar törene duygu dolu bir anlam kattı.