İndirim Oranlarımız

KAYIT YENİLEMELER

•29 Şubat - 17 Nisan 2016 tarihleri arasında kayıt yenileyen öğrenciler, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerinden yararlanacaktır.

• 18 Nisan - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kayıt yenileyen öğrenciler, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerinden, peşinatlı kayıt yenileyebileceklerdir.

• Kayıt yenilemeler 30 Haziran 2016 tarihinde sona erecektir.

• 30 Haziran 2016 tarihinden sonra açık kontenjanlara öğrenci alınacağından, belirtilen sürelerde kayıt yenilemeyen ara sınıf öğrencilerimiz kayıt haklarını kaybedecektir.

YENİ KAYITLAR

• 29 Şubat – 17 Nisan 2016 tarihleri arasında kayıt yaptıran öğrenciler 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı ücretlerinden peşinatlı kayıt yaptırabileceklerdir.

İNDİRİMLER

• Tamamı peşin ödemelerde %5 indirim yapılacaktır. Kayıt yenileyen öğrenciler için 30 Haziran 2016 tarihine kadar, yeni kayıt öğrenciler için okulların açıldığı tarihe kadar geçerli olacaktır.

• Anaokullarımızda en az 2 yıl ve daha fazla tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %25, 1 yıl tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %20, ilkokullarımızda 2 yıl ve daha fazla okuyanların ortaokullarımıza geçişlerinde %20 geçiş indirimi uygulanacaktır. Geçiş indirimlerine kardeş ve peşin indirimi haricinde hiçbir indirim eklenmeyecektir.

• Ortaokullarımızda en az 2 yıl ve daha fazla okuyanların liseye geçişlerinde %10 indirim uygulanacak, bu indirim tüm burs ve indirimlere eklenecek ve liseden mezun olana kadar devam edecektir. (Sene sonu öğretmenler kurulunda davranış puanları iade edilmeyen ve disiplin cezası kalkmayan öğrencinin geçiş indirimi sürdürülür, diğer bursun devamı Yönetim Kurulu onayına sunulur.)

• Kardeş öğrencilerde her iki kardeş için %10’ar, her 3 kardeş için %15’er, her dört kardeş için %20’şer,

• Şehit çocuklarına %100,

• İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olmuş öğrencilerin çocuklarına %25,

• İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olmuş öğrencilerin kardeşlerine %10,

• Yeditepe Üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarında okuyarak mezun olanların çocuklarına %10,

• Fiilen çalışan veya emekli olan öğretmen, hakim ve savcı, TSK (Subay, Astsubay) ve Emniyet mensuplarının (Polis) çocuklarına %25 (Sivil memurlar için geçerli değildir.)

• İlkokula ve ortaokula geçiş indirimi, kardeş indirimi ve peşin indirimi dışında bir indirimle kullanılamaz.

• Kardeş indirimi geçiş indirimi hariç hiçbir indirimle birleştirilmez. (2012-2013 Öğretim Yılı ve sonrası için geçerlidir.)

• Yukarıdaki istisnalar dışında şartları birden fazla indirime uygun olan öğrenciler için sadece en yüksek orandaki indirim uygulanır.