İSTEK Atanur Oğuz Okulları, Dünya ve Avrupa dereceleri alan Paralimpik Şampiyonları ile bir söyleşi düzenledi.

İSTEK Okullarında spor ruhu, sadece okul takımları ve kulüpler ile değil sporun farklı alanlarında başarılara imza atmış sporcular ile buluşarak da gelişiyor, pekişiyor.

İSTEK Atanur Oğuz Okulları, 16 Ekim 2018 tarihinde Dünya ve Avrupa dereceleri alan Paralimpik Şampiyonları konuk ettiği bir söyleşi düzenledi.

2017 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonu Beytullah Eroğlu, 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonu Sümeyye Boyacı, 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonluğu ikincisi Sevilay Öztürk ve 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası altıncısı Nil Şahin, öğrencilerle spor kariyerleri, şampiyonluk ruhu ve başarıları hakkında keyifli bir söyleşi yaptı.

Beytullah Şahin başarısını anlatırken geçmişte nelere “hayır” diyerek kendini yüzmeye verdiğini ve çalışmaları sayesinde engelleri nasıl aştığını anlattı.

Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Nil Şahin çalışma tempolarını ve bu tempo içinde yaşadıklarını anlatırken tüm millî sporcular hedeflerinin 2020 TOKYO Olimpiyatları olduğunu da dile getirdi.

Panele gelen Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı da başarıya giden engelleri azimle aşan sporcuları tebrik ettiler.