İSTEK Oryantasyon

İSTEK’li öğretmenler okula eğlenceli bir oryantasyon programıyla başladı. 26-27 Ağustos tarihlerinde İSTEK Acıbadem, İSTEK Belde, İSTEK Semiha Şakir ve İSTEK Uluğbey Okulları’nın öğretmenleriyle gerçekleşen oryantasyon programı, 27-28 Ağustos tarihlerinde İSTEK Bilge Kağan, İSTEK Kaşgarlı Mahmut, İSTEK Kemal Atatürk ve İSTEK Atanur Oğuz Okulları’nın öğretmenleriyle devam etti. Doğa Tatil Köyü’nde gerçekleşen oryantasyonda, farklı kampüslerde ve farklı bölümlerde çalışan öğretmenlerimizin birbirini tanıması, bölümler ve kampüsler arası ilişkilerin gelişmesi, farklı amaçlara yönelik oyunlar sayesinde farkındalıklarının artırılması, takım ruhu ve empati geliştirilmesi amaçlandı. İki gün boyunca açık havada ESCAPIST’in hazırladığı  oyunları oynayan öğretmenlerimiz hoşça vakit geçirdiler. Oryantasyon programı gala yemeğinde sahne alan sanatçı Yaşar ile eğlenen öğretmenlerimiz yeni eğitim dönemine yüksek motivasyonla başladı.