İSTEK Okullarının sporcu öğrencilerinden, karatede, golfte, yüzmede, ritmik jimnastikte, teniste, triatlonda gurur veren başarılar...

• İSTEK Kemal Atatürk İlkokulu öğrencimiz Asi Rüzgar Titizcan, 5-7 Ekim tarihleri arasında Roma’da düzenlenen Avrupa Geleneksel Karate Turnuvasında bireysel müsabakada Avrupa Üçüncüsü oldu. Takım müsabakasında öğrencimizin içinde bulunduğu Türkiye Takımı Avrupa Şampiyonu oldu.

• İSTEK Belde İlkokulu öğrencimiz Tuna Şahin, 21 Ekim’de gerçekleştirilen Visa Golf Challenge 2018 Turnuvası Minikler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

• Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 TGF Yıldızlar Şampiyonasında, İSTEK Atanur Oğuz Ortaokulu öğrencimiz Yasemin Tatar kendi kategorisinde Türkiye Şampiyonu; İSTEK Belde İlkokulu öğrencimiz Tuna Şahin kendi kategorisinde Türkiye Dördüncüsü oldu.

• İSTEK Bilge Kağan Okulları öğrencimiz Tuğrul Başar, Prens Adaları Yüzme Yarışında 3000 metrede Türkiye Birincisi, 800 metrede Türkiye Beşincisi oldu.

• İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencimiz Asya Şeker, 15-19 Ekim tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Ritmik Jimnastik Federasyon Kupası Yarışmasında Türkiye Yedincisi oldu.

• İSTEK Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu öğrencimiz Kerem Yılmaz, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 11-14 Ekim tarihinde düzenlenen 14 yaş tenis turnuvasında İKİNCİ oldu.

• İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencimiz Elif Açkıroğlu, 1-2 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta’da düzenlenen Sprint Triatlonu yarışmasında kendi kategorisinde Birinci oldu ve Milli Takıma seçildi.