İSTEK Atanur Oğuz Okulları, 10 Ocak 2018 tarihinde Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri için bir söyleşi düzenledi.

Öğrencileri hayata hazırlamak için düzenlenen söyleşinin konuğu Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi, Oxford Üniversitesi CRIC Merkezi Kıdemli Öğretim Üyesi Prof. Deniz Ülke Arıboğan oldu.

Prof. Arıboğan öğrencilerle, 21. Yüzyılda birey olmak, değişen dünyada ve Türkiye’de meslekler nasıl değişti, endüstri 4.0 konularında konuştu ve soruları yanıtladı.

Prof. Arıboğan “Türkiye’nin şartlarında tarım uygarlığına doğmuş, sanayi uygarlığında büyümüş, sanayi sonrası dönemde olgunlaşmış bir birey olarak, yeni uygarlık düzeni olan Endüstri 4.0 dünyasını anlatmaya çalıştım. Hepimiz bu dünyayı anlamaya ve öğrenmeye çalışmalıyız.” diyerek duygularını ifade etti.