istek-bilge

İSTEK Bilge Kağan Lisesinin bu yıl ilk kez düzenlediği Coğrafya Çalıştayı 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşti. Çalıştaya İstanbuldaki 25 okuldan yaklaşık 100 öğrenci katıldı.

Çalıştay “Coğrafya Okur-Yazarlığı” konulu panel ile başlatıldı. Panele İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barbaros Gönençgil, Türk Coğrafya Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Süzer ile Robert Koleji Coğrafya Öğretmeni Çağdaş Yüksel konuşmacı olarak katıldı.

Çalıştay; arazi çalışması, multimedya sınavı ve forum yarışması olarak 3 aşamada tamamlandı. Çalıştay sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İSTEK Bilge Kağan Okullarından Buket Yeygün birinci, Yunus Emre Akdağ ikinci olurken; İSTEK Acıbadem Okulları öğrencisi Ecenaz Dilek üçüncülük kazandı.