İSTEK Bilge Kağan Okulları Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, Ağrı Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerine kışı sıcak geçirmeleri için mont ve ayakkabı yardımı yaptı.

İSTEK Bilge Kağan Okulları Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, bu yıl yapacakları sosyal yardım kampanyalarından birini, ihtiyacı olan bir kardeş okula kıyafet yardımı olarak belirledi.

Bu hedefle yola çıkan öğrenciler, Ağrı Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerinin yardıma ihtiyacı olduğunu belirledi ve öğretmenleriyle iletişime geçti.

Öğrenciler, kardeş okuldaki minik öğrencilerin soğuk kış günlerini sıcak kıyafetlerle geçirmeleri için kolları sıvadı ve okuldaki arkadaşlarından, öğretmenlerinden para topladı. Bu paralarla ihtiyaç duyulan kıyafetleri alan öğrenciler, paketleri Ağrı’ya gönderdi.

Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, Ağrı’daki kardeşlerinden gelen fotoğrafları gördüklerinde duygularını “çok mutlu olduk, yüzlerindeki gülümseme, belki de mutluluktan yeni ayakkabılarına montlarına sarılıp yatacakları düşüncesi bizi gerçekten çok mutlu etti.”  diyerek ifade etti.