İSTEK Bilge Kağan Okulları

Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler,

Anaokulundan üniversiteye uzanan bu uzun ve keyifli yolculukta Bilge Kağan Kampüsü’nde bizimle birlikte İSTEK’li olmanızdan dolayı mutluyuz.

Sizler İSTEK Bilge Kağan ailesinde anaokulundan üniversiteye vatanını, ulusunu seven, sorumluluk bilincine sahip, dinamik, özgür düşünceli, araştırmacı, yaratıcı, Atatürk İlkelerine ve İnkılapları’na gönülden bağlı, çağdaş bireyler olarak yetiştirilmektesiniz. Sizlere gereken kültür birikimini anaokulu, ilkokul ve ortaöğretim yaşamınız boyunca Atatürkçü düşünce doğrultusunda aktarmaktayız. Siz de bu süreçte aldığınız eğitimin ışığında donanımınızı artırarak hayatınızı planlayacaksınız.

Bizler biliyorsunuz ki siz sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz zorlu ama bir o kadar da keyifli süreçte asla yılmayacaksınız. İSTEK ailesinde şekillenen sağlam kişiliğiniz ileriki yaşamınızda sizin kendi ayaklarınızın üstünde dimdik durmanızı sağlayacaktır.

Başarılarla dolu, sağlıklı, mutlu bir eğitim hayatınız olacağına inanıyoruz. Hepinizin yolu açık olsun.

Aydın KARABAŞ

İSTEK Özel Bilge Kağan Okulları