İSTEK Bilge Kağan İlkokulu öğrencileri Yemek Atölyesi dersine başladılar. Gıdamızın nereden geldiğini, besinleri, besin değerini, sağlıklı beslenmeyi öğrenecekleri sağlıklı atıştırmalık ve yiyeceklerin nasıl yapıldığını deneyecekleri bu derste ilk haftanın konusu hurmadan çikolata yapımı idi. Öğrencilerimiz hurma, ceviz, hindistancevizi ile sağlıklı, katkı maddesi kullanmaksızın da çikolata yapılabildiğini görmüş oldular. Daha sonra bahçemize giderek, orada geçen sene ekmiş oldukları atalık tohumlardan yetişen ürünleri gördüler. Yerelmasının çiçekleri ile tanıştılar. Yemek Atölyesi dersinde kullanacakları adaçayı, lavanta, tatlı kabağı, spagetti kabağı, patlıcan gibi bitkileri yerinde görerek, bize yumurtalarını verecek olan tavuklarla tanıştılar.