İSTEK Belde Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi (Model Birleşmiş Milletler) MUN Kulübü öğrencilerimiz; Cemre ve Ceren Soner, Defne Akçay, Lara Büyükceylan, Ozan Çakas,  Şima Behen, Aybüke Uçar, Ayşe Ece Kurumahmut, Batuhan Yavuz, Oya Görgüner 8-11 Aralık 2017 tarihleri arasında Denizatı Okullarının Silence Ataşehir Hotel’de düzenlediği konferansa katıldılar. Öğrencilerimiz, dört gün süren oturumlarda, oturum başkanlıkları ile Tayland, Bangladeş ve Mısır gibi ülkerin sosyo-ekonomik, askeri ve kültürel açıdan yaşadıkları sorunları tartıştılar ve bunlara çözüm yolları aradılar. Dört günün sonunda öğrencilerimizden Lara Büyükceylan ve Ayşe Ece Kurumahmut yapmış oldukları başarılı konuşmalarından dolayı mansiyon  almaya layık görüldüler. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.