DESTINATION IMAGINATION LİDER EĞİTİM SEMİNERİ İSTEK ATANUR OĞUZ OKULLARINDA GERÇEKLEŞTİ

İSTEK Atanur Oğuz Okulları, DITurk organizasyonu olan Destination Imagination programı İstanbul Takım Sorumlusu Eğitimine ev sahipliği yaptı.

14 Ekim cumartesi günü yapılan eğitime Türkiye’nin önde gelen okullarından takım sorumlusu öğretmenler katıldı. Eğitim DITurk ve Hayal Gücüne Yolculuk Derneği Takım Sorumlusu Montörleri tarafından verildi.

15-18 Şubatta yapılacak turnuvaya hazırlanma sürecinde hayal gücününün, yaratıcılığın ve takım çalışmasının gelişimini soluk soluğa hissettiren bu programın üyeleri olan öğrenciler turnuva gününü iple çekiyorlar.