Gençlerimizde hak bilincini, değer duygusunu, hayvan sevgisini güçlendirme amacına yönelik olarak  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi ve Lise Öğrenci Meclisi işbirliği ile 19 Aralık 2017 Salı Günü HAÇİKO Derneği’nin öncüsü Ömür Gedik ile İSTEK’ li gençler bir araya getirildi. Konuğun ve derneğin tanıtım filmiyle başlayan program, Ömür Gedik’in hayvan hakları ve sevgisine yönelik konuşmalarıyla devam etti. Konuğumuz, evinde hayvan bakımını üstlenenlerin kimler olduğunu sorunca, salonda bulunan öğrenci, öğretmenlerin tamamına yakının elinin kalktığını görünce çok duygulandı ve tebrik etti. Program öğrencilerimizin vicdan gelişiminin iyi seviyede olduğunu gösteren, duyarlılık içeren sorularıyla sorularla son bulunan söyleşinin ardından Ömür Gedik, İSTEK Acıbadem Okulları PDR ve öğrenci meclisi işbirliği ile KORUNCUK Vakfı yararına düzenlenen KERMES’ e davet edildi. Kendisinin doğum günü olması sebebiyle öğrenci meclisi kendi elleriyle yaptıkları doğum günü pastası ile kutlama yaptılar. Gerek kermes gerekse hayvan hakları konularının yarattığı duygu yoğunluğu ile konuğumuzu uğurladık.