New Year Talent Show

22 Aralık’ta 5,  6, 7 ve 8. sınıflarımızdaki ‘İSTEK’’li öğrencilerimiz ile “İstek’s Talent Show”umuzu “New Year Show” adı altında gerçekleştirdik.

Sevgili Ayça Yunusoğlu, Burcu Parmaksız ve İpek Onur hocalarımızın jüri üyeliği yaptığı, birbirinden yetenekli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, İSTEK Acıbadem Ortaokulu öğrencilerinin hepsinin birinci olduğuna karar verildi.

Sunuculuğu Yabancı Diller Zümre Koordinatörü Simge Subaşı’nın yaptı ve salondaki tüm öğrencilerimiz, showun sürdüğü iki ders saati boyunca harika vakit geçirdiler.

Yarışmada jimnastikten Gordon Bardas hocamızın çalıştırdığı Harry Potter Sketch’ine, Amy Winehouse şarkısının seslendirilmesinden Abe Ennouni hocamızın çalıştırdığı 5A korosuna kadar birbirinden farklı ve renkli yetenek yelpazesinde bulduk kendimizi.

Yabancı Diller Zümremize ait bu etkinlikte de İngilizceyi, ders kitaplarından ve hafta sonu ödevlerinden çıkartıp yaşanılır bir platforma dönüştürmeyi başardık.

İstek’s Talent Show’a katılan tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyor, bir sonraki Talent Show’da görüşmeyi diliyoruz.