HOŞ GELDİN PANOMUZ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’mızın başlangıcı olan Eylül ayında çocuklarımız ve siz velilerimiz için “Hoş Geldiniz” temalı panomuzu hazırladık. Panomuzda özellikle önem verdiğimiz değerler, tutumlar ve davranışları sizlerle paylaştık.

ORYANTASYON SUNUMUMUZ

Anaokulu Müdürümüz Sayın Pınar ULU’nun siz velilerimize okulu tanıttığı sunumun ardından bizler de özellikle ilk günlerde size destek olabilmek için “Çocuklarımıza Yardımcı Olabilecek Hatırlatmalar” temalı bir sunum gerçekleştirdik.

GÖRÜŞMELERİMİZ

Yeni dönem veli-çocuk görüşmelerimiz de oryantasyon sürecimiz ile başlamıştır. Bu süreçte amacımız hem çocukları tanımak hem de siz veliler ile olan iletişimimizi kuvvetlendirmektir. İş birliğiniz ve desteğiniz bizim için çok önemli.

Psikolojik Danışman                Psikolog

Defne BALCI                Kübra KALKIŞIM